Klubbklær _ nettbutikken er åpen i uke 49

Publisert av Tina Strømdal Wik den 04.10.18. Oppdatert 02.12.18.

Klubbklær fra Trimtex kan bestilles via denne linken

Det blir ikke prøving av klær denne runden. Om du er usikker på størrelsene, så hør med noen som har kjøpt klær i forrige runde. Frist for bestilling er søndag 9/12. Forventet levering er i uke 4.

Oppskrift på bruk av nettbutikken fra leverandøren:

Deres teamshop er nå klar, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet.

Nettbutikken stenger 9.12.18 med forventet levering i uke 4 i uke 2019.

Her er litt informasjon om fremgangsmåte, som vi håper at dere videreformidler til deres medlemmer / ansatte:

1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: http://staging-web-trimtex.demandware.net/s/NO/no/byaasen-skiklubb/
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller "Ny konto" om det er første gang du bestiller fra oss.
  4. Tast inn byaasenski i «teamkode for innmelding» og logg inn.
  5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man "bort" fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Maria Melissa Tveit | Kunderådgiver og salgskoordinator
Trimtex Sport AS | Sekkebekksletta 8 | N-4792 Lillesand | Norway