BSK i folketoget på 17.mai

Publisert av Tina Strømdal Wik den 11.05.18. Oppdatert 24.09.18.
image.title
Vi oppfordrer alle store og små, nye og gamle BSK medlemmer til å delta i folketoget under BSK fanen. Oppmøte med fane i Tinghusgata kl 12.30. Alle må være på plass senest 12.45. Det er artig om utøvere kan stille skiutstyr, f eks rulleski, rulleskøyter, hoppski eller annet tilpasset utstyr. Ta på dere BSK effekter, som luer og treningsdresser, sånn at vi blir ordentlig synlige i toget. Hvis noen har noe BSK tøy eller skiutstyr fra gamle dager, så kan jo det være noe å ta med? Det er også fritt frem å lage egne plakater.
Det blir premiering til den som har den fineste utkledningen (BSKs jubileumslue) og til den treningsgruppe/årskull (pizzakveld spendert av klubben) som har flest møtende utøvere.
Vi satser på rekord-oppmøte i dette jubileumsåret! Vel møtt!