Praktisk informasjon

Treningstider for BSKs langrennsgrupper er tirsdag og torsdag klokken 18:00-19:15.

Oppmøtested: I skisesongen møter vi på P-plassen Henriksåsen (også kalt Kumlokket) – så sant ikke annet er varslet for den aktuelle gruppen. Barmarkstreninger starter ved BSK-hytta.

Sesong:
Treningene for de yngste gruppene starter etter høstferien og varer til snøen tynnes ved påsketider. De eldre gruppene utvider sesongen. Ved vanskelige snøforhold kan treningene flyttes til ulike steder for å få best mulig forhold. Følg den enkelte gruppe på Facebook for løpende informasjon.

Aktivitetsavgift og skilisens:
Innmelding av nye medlemmer: https://byaasenski.portal.styreweb.com/arrangement/ArrangementSession?ID=Innmelding

BSKs medlemmer skal betale årskontingent til hovedklubben, samt aktivitetsavgift til sin gren. Se satser under.
Vi "spanderer" inntil 4 prøvetreninger for nye utøvere før avgiften må betales.

Alle utøvere som har fylt 13 år må ha Skiforbundets lisens dersom de skal delta i eksterne renn. Denne skal den enkelte betale via minidrett.no

GruppeAktivitetsavgift – langrenn
10 år1000
11-12 år1250
13-14 år2000
15-16 år2500
Junior/senior3500

Klubbkontingent:

For pensjonist/støttemedlem kr 100,-.
Medlemmer under 17 år kr 150,-.
Øvrige medlemmer kr 225,-.
Familierabatt som gir et tak på kr 325,- for voksne/foresatte og barn til og med fylte 20 år i samme husstand.